Beleggen in een notendop - E. Verdegaal

(bijna) alles wat je altijd wilde weten

KORTE INHOUD

(bijna) Alles wat je altijd wilde weten
Beleggen door particulieren heeft de afgelopen jaren weer een hoge vlucht genomen. Veel mensen zouden graag willen beleggen, maar zijn huiverig omdat ze niet goed weten waar te beginnen. Voor die mensen is Beleggen in een notendop geschreven: niet alleen biedt het de lezer de mogelijkheid om te testen wat voor type belegger hij/zij is en welke vorm van beleggen daar het best bij past, het geeft ook een toegankelij-ke inleiding in de basisbeginselen van het beleggen, waarin zaken als de Amsterdamse effectenbeurs, aandelen, obligaties, opties, beleggingsfondsen en beleggings-cv's worden uitgelegd en enkele concrete beleggingsstrategieën worden aangegeven. Ook biedt het boekje tips voor het omzeilen van de diverse valkuilen van beleggen en suggesties voor handige websites.
Erica Verdegaal is econoom en freelancejournalist. Ze schrijft over persoonlijke geldzaken voor diverse tijdschriften en is columnist van NRC Handelsblad. Bij Uitgeverij Bert Bakker verschenen eerder van haar de boeken Geld & gezin, Echt rijk worden, Echt rijk in 100 dagen, Alles voor je kind en Vorstelijk met pensioen.
Lees verder...
2007Taal: Nederlandszie alle details...

Details

2007Uitgever: Uitgeverij PrometheusReeks: Alles wat je altijd wilde weten123 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9035131444ISBN-13: 9789035131446
Voeg toe aan wenslijstje