{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

  • Betaal online of cash
  • Zekerheid en retourbeleid
  • Van antiquariaat tot modern
  • Geen zogenaamde servicekost
  • Geen verborgen verzendkosten
  • Klantenservice (mail en telefoon)
  • Verzending of afhaling bij verkoper
  • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
  • Belgisch boekenplatform in volle groei!

Het geschonden protocol - D. Duncan

KORTE INHOUD

Ylo, overlevende van een vervolgd geslacht, klimt op van gewoon legionair tot signaleur van prins Shandie. Aanvankelijk uit eigenbelang steunt hij de prins met het vooruitzicht wraak te nemen op diens grootvader, Emshandar. Tijdens veldslagen lijkt het erop dat het Protocol, de overeenkomst tussen de Magisters en de Imperator waarbij het politieke gebruik van magie aan banden werd gelegd, geschonden wordt. Bij de proclamatie van de troonsopvolging blijkt duidelijk dat het Protocol geschonden is, wie er achter zit en dat het nieuwe millennium zal beginnen met chaos die de wereld uiteindelijk zal bedreigen. Alle denkbare fantasy-elementen zijn hier te vinden, van elfen, dwergen en magiers tot een fantasy-wereld van een soort mix van het Romeinse Rijk en de Middeleeuwen. Veel subplots, een scala aan intrigerende personages en plaatsen (die helaas niet allemaal op de kaart in het boek zijn aangegeven) en een goed doorwrocht verhaal van deze op latere leeftijd doorgebroken auteur. Op blauwe omslag een aantal afbeeldingen in kaders met onder andere een magister en een hand met zwaard erin. Kleine druk. Dit boek verscheen in 1993 onder de titel 'Het verbroken protocol'*.

Koop vanaf € 5
Goodreads Rating 3.97

Categorie

FictieFantasy

Details

Originele verkoopprijs: € 13.57Uitgever: Meulenhoff Boekerij2001315 paginasTaal: NederlandsReekstitel: De kronieken van Het Geschonden ProtocolISBN-10: 902906983XISBN-13: 9789029069830

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Gegevens verkoperFotoStaat van het boekKopen
Stichting FibonaBerlareProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 4 / 41 tot 4 dagen
- Vraag meer info aan verkoperBoek

€ 5
MansardeKrimpen a/d IJsselProfessionele verkoperBetrouwbaarheid: 100 / 1001 tot 7 dagen
- Vraag meer info aan verkoper

2,DAVE DUNCAN,2001,MEULENHOFF,SF PAPERBACK,VERT.PARMA VAN LOON,315 PAG.,ISBN 90 290 6983 X, - DE KRONIEKEN VAN HET GESCHONDEN PROTOCOL

€ 6
frankstripssint jobParticuliere verkoperBetrouwbaarheid: 100 / 1001 tot 3 dagen
- Vraag meer info aan verkoperSoftcover

378

€ 10

REVIEWS VAN DIT BOEK

ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
GEWONE GELEZEN STAAT
BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
MATIGE STAAT
BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
BESCHADIGDE STAAT
BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

Al een account?

Nog geen account?

Nog geen account?

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

Zoek tussen het grote aanbod.

Boeken kopen

Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

Wenslijstje maken

Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

Boeken verkopen

Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)