{{Ctx.basicStats.bookCount}} tweedehands boeken
{{Ctx.basicStats.sellerCount}} boekverkopers

 • Betaal online of cash
 • Zekerheid en retourbeleid
 • Van antiquariaat tot modern
 • Geen zogenaamde servicekost
 • Geen verborgen verzendkosten
 • Klantenservice (mail en telefoon)
 • Verzending of afhaling bij verkoper
 • Simpel meer kopen bij zelfde verkoper
 • Belgisch boekenplatform in volle groei!

De vloek van Alaizabel Cray - Chris Wooding

  KORTE INHOUD

  Temidden van de donkere straten van Londen loert een onvoorstelbare verschrikking...

  Gruwelijke dingen schuilen in het Oude Kwartier. Wie 's nachts de straat op gaat, is een gemakkelijke prooi voor de wolven en moordenaars die de kronkelige straatjes teisteren, of voor nog veel dodelijker wezens...

  Maar niets is gevaarlijker dan het kwaad in vermomming. De ogenschijnlijke rijkdom en liefdadigheid van de hoogste kringen zijn een dekmantel voor een monsterlijk verbond dat een bedreiging vormt voor de hele mensheid.

  En het middelpunt ervan is de beeldschone, kwetsbare, mysterieuze Alaizabel Cray - de sleutel tot een onuitsprekelijk kwaad.
  Recensie(s)
  Londen heeft zich nog maar nauwelijks hersteld van de bombardementen van Pruisische zeppelins, wanneer duistere geesten in bepaalde wijken 's nachts iedereen uitmoorden. De kollen worden steeds talrijker en het wordt de getalenteerde kollenjager Thaniel Fox duidelijk dat een geheim genootschap een groot kwaad voorbereidt, dat zijn focus vindt in de beeldschone, mysterieuze Alaizabel Cray. Chris Wooding (1977) won reeds de Silver Award van de Nestle Smarties Book Prize, en schrijft scenario's. Dit klassieke verhaal over de strijd tussen goed en kwaad speelt zich af in een alternatief Londen dat raakpunten heeft met het Londen van het begin van de 20ste eeuw. Bizarre geesten, seriemoordenaars die aan Jack The Ripper doen denken, en kleurrijke beschrijvingen van de armenwijken van Londen geven voldoende sfeer en vaart aan de roman. De vlotte verteltrant zal vooral een publiek vanaf ca. 15 jaar aanspreken dat van griezel-/fantasy-romans houdt. Kleine druk.

  Goodreads Rating 3.98

  Categorie

  FictieFantasy

  Details

  Originele verkoopprijs: € 16.95Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.2003286 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9024549019ISBN-13: 9789024549016

  REVIEWS VAN DIT BOEK

  ONGELEZEN STAAT (evt. schoonheidsfoutjes)
  BESCHRIJVING: Rug in ongelezen staat zonder leessporen, mogelijk beperkt aantal verwaarloosbaar(e) schoonheidsfoutje(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Verwacht geen spiksplinternieuw maagdelijk boek, tenzij de verkoper dit expliciet vermeldt.
  KORTOM: een tweedehands boek dat in de hoogste categorie thuishoort.
  BEPERKT GEBRUIKTE TWEEDEHANDS STAAT
  BESCHRIJVING: (zeer) licht gelezen rug, bv. beperkt(e) leeskreukje(s) met weinig invloed op vastheid van het boekblok, en voor de rest (bijna) niets op aan te merken OFWEL
  Ongelezen rug (!) maar verder lichte beschadiging(etjes) waardoor het boek toch al duidelijker een tweedehands stempel heeft dan bij de schoonheidsfoutje(s) waarvan sprake bij 5 sterren. Ook ingeschreven naam of ingeplakte ex libris kunnen hier voorkomen.
  KORTOM: Een fijn tweedehands boek in eerbare staat. Mooier dan een gemiddeld gelezen boek, maar haalt geen 5 sterren.
  GEWONE GELEZEN STAAT
  BESCHRIJVING: Duidelijk gelezen, duidelijke gebruikssporen, maar al bij al een goed exemplaar, midden in zijn volwassen leven.
  KORTOM: een correct tweedehands boek, niet meer, niet minder. Mainstream.
  MATIGE STAAT
  BESCHRIJVING: Zwaar gelezen rug en/of meerdere duidelijke maar niet kritische beschadiging(en) aan de rest van het boek.
  KORTOM: nog goed om te lezen, minder om te koesteren.
  BESCHADIGDE STAAT
  BESCHRIJVING: Kritische beschadigingen zoals losse of missende pagina′s, stuk van cover, matig of zwaar in onderlijnd/aangeduid, waterschade, stevige knik in het boekblok waarbij de pagina‘s uit elkaar wijken. De verkoper moet deze staat steeds verduidelijken.
  KORTOM: best enkel (ver)kopen als het om een zeldzaam boek gaat. Komt weinig voor.

  Al een account?

  Nog geen account?

  Nog geen account?

  Je mailadres wordt enkel gebruikt voor accountbeheer en het opvolgen van bestellingen.

  Geen probleem, we mailen een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

  Hét Belgische boekenplatform staat voor je klaar! Wat wil je doen?

  Zoek tussen het grote aanbod.

  Boeken kopen

  Wij mailen je wanneer iemand een specifiek boek aanbiedt!

  Wenslijstje maken

  Snel en makkelijk je gelezen boeken te koop zetten?

  Boeken verkopen

  Je ontvangt voortaan onze sporadische nieuwsbrief. Deze krijg je ongeveer eenmaal per maand (meestal minder). We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Dit kan via je accountinstellingen (of klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven"). Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen)

  Je ontvangt voortaan de maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken je mailadres enkel hiervoor.

  Uitschrijven? Klik onderaan een nieuwsbrief op "uitschrijven". Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Je mailadres zal uit ons systeem worden verwijderd, tenzij je nog een account hebt op Books in Belgium. (Account verwijderen? Dat kan in je accountinstellingen van www.booksinbelgium.be)