Aura-Soma - healing through color, plant and chrystal energy - Irene Dalichow, Mike Booth

Healing Through Color, Plant, and Crystal Energy

KORTE INHOUD

Healing Through Color, Plant, and Crystal Energy

Aura-Soma is een Colour-Care-System, een holistische methode om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.
Het woord "Aura" staat voor de kleuren van het elektromagnetisch veld die het lichaam omringen en het woord "Soma" is het Griekse woord voor lichaam.
Kleuren zijn van groot belang in ons leven, werken met kleuren heeft dan ook een zeer groot effect op onze geest, psyche en lichaam.

De auteur bezat reeds in haar jeugd het vermogen aura's waar te nemen. Haar gave om te 'zien' gebruikte zij veelvuldig in de loop van haar leven en haar wens mensen op grote schaal te helpen inzicht te krijgen in het onsterfelijke zelf werd steeds sterker. Toen zij via visioenen (zij was inmiddels blind) haar eerste balans-olien creeerde, wist zij dat deze kleurentherapie, aura-soma genoemd, het wonder van genezing in zich droeg. Haar autobiografie leest gemakkelijk. Liefdevol, met mededogen maar vol humor beschrijft zij haar leven, haar ervaringen, het toegroeien naar het ontstaan van aura-soma. De lezer voelt de spiritualiteit en raakt erdoor geboeid. Haar uitspraak: 'Wees behoedzaam vrienden, want jullie betreden het weefsel van mijn leven' geeft de teneur van dit boek goed weer. Bestemd voor lezers die belangstelling hebben voor alternatieve geneeswijzen en meer willen weten over deze (vrij nieuwe) kleurentherapie en over de vrouw achter dit geschenk.
Lees verder...
1996Taal: Engelszie alle details...

Details

1996Uitgever: Hay House275 paginasTaal: EngelsISBN-10: 1561702919ISBN-13: 9781561702916
Voeg toe aan wenslijstje