Design bronnenboek - Librero b.v.

Ontwerpen en motieven voor verschillende toepassingen

KORTE INHOUD

Verschillende motieven, zoals bloemen of engelen, voor het maken van kaarten, een opdruk voor textiel of het beschilderen van glas en zijde.
Een fantastische collectie van prachtige illustraties van bloemen, bomen, vogels, dieren, figuren en andere klassieke, traditionele en gestileerde afbeeldingen.
Deze motieven, ontwerpen, patronen en randversieringen zijn een inspiratiebron voor ontwerpers, kunstenaars en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het creëren van hun eigen originele ideeën en projecten.
INLEIDING:
In dit prachtige geïllustreerde bronnenboek staat een grote collectie ontwerpen, van willekeurige illustraties van speelse sprookjes en engelen tot zrt deco-afbeeldingen, klassieke motieven en traditionele patronen. Een ware inspiratiebron voor de meest uiteenlopende projecten, of het nu gaat om de uitdrukking van de vloeiende gestileerde lijnen van van een jugendstilbloem of de ontwikkeling van een mythologisch thema voor een kaart of kunstwerk. De ontwerpen kunnen worden gebruikt als randversieringen op handgemaakte kaarten, als opdruk voor textiel en voor het beschilderen van glas en zijde. U kunt de illustraties kopiëren, aanpassen of gebruiken als uitgangspunt voor uw eigen ontwerpen. Veel plezier!
INHOUD:
Bloemen ontwerpen
Oriëntaalse bloemen ontwerpen
Chinese ontwerpen
Japanse ontwerpen
Indiase ontwerpen
Egyptische ontwerpen
Keltische ontwerpen
Middeleeuwse ontwerpen
Victoriaanse ontwerpen
Jugendstil ontwerpen
Art deco ontwerpen
Engelen & elfen ontwerpen
Mythische ontwerpen
Kerstontwerpen
Halloween ontwerpen
Bruidsontwerpen
Randversieringen
Letters ontwerpen
Lees verder...
2007Taal: Nederlandszie alle details...

1x uitgelicht door verkopers

"Rijke inspiratiebron van motieven voor ieders creatieve, eigen ideeën en projecten."

Details

2007Uitgever: Librero Nederland b.v.384 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 9057648466ISBN-13: 9789057648465
Voeg toe aan wenslijstje