E-mail adres: Wachtwoord:
Nog geen account? Registreer je dan nu!
Wat is Books in Belgium?

Een online marktplaats van Belgische makelij, waarop je tweedehands boeken kan kopen van particulieren en van professionele tweedehands boekhandelaars. Je kan er ook je eigen tweedehands boeken op verkopen.

Bij de ontwikkeling van Books in Belgium werden steeds vier doelen voor ogen gehouden:

Specialist in tweedehands boekenBooks in Belgium is specifiek ontworpen voor tweedehands boeken. We streven ernaar dé plek te worden waar je alle boeken aan de beste prijs in België vindt.

Veiligheid en betrouwbaarheidBooks in Belgium treedt op als tussenpersoon bij de online betalingsoptie. Hierdoor vermijden we de gebruikelijke onzekerheid bij het kopen van tweedehands goederen op afstand.

Weg met de rompslompBij Books in Belgium streven we steeds naar efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Wat levert dat op? Minder stress en energieverlies, meer tijd voor de leuke dingen des (boeken)levens!

Weg met de wegwerp-
maatschappijEr kwijnen ontzettend veel mooie boeken weg in kartonnen dozen en vergeten boekenkasten. Door een platform aan te bieden waarop deze schatten weer in roulatie kunnen worden gebracht, trachten we ons steentje bij te dragen aan een circulaire economie zonder verspilling.

Missie?

Alle boekenliefhebbers voorzien van goedkoop en divers leesplezier!

Belgium?

De focus ligt expliciet op de Belgische markt. Dat wil zeggen dat alle boeken zich ofwel fysiek in BelgiŽ bevinden, of dat ze tegen een redelijke verzendprijs naar een Belgisch adres kunnen gezonden worden. Nederlandse verkopers zijn welkom, maar er staat een maximum op de verzendkosten. Indien een boek naar Nederland moet worden gezonden, zal de verzendkost worden aangepast in het winkelmandje.

Word gratis lid van Books in Belgium


E-mail adres
Kies een wachtwoord
Herhaal wachtwoordVisa Mastercard     Bancontact     KBC Start-IT     Kiala     Powered by Google    

The Bookshelf - © copyright 2015 - 2016 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken - Lijst verkopers facebook twitter